PJM - tłumacz języka migowego

Efektywne wykładanie i popularyzacja nauki - problemy i rozwiązania. Bezpłatne szkolenie popularyzatorskie

21.11.2024
Szkolenia popularyzatorskie - grafika

Uniwersytet w Białymstoku oraz Fundacja Inicjatyw Absolwentów Uniwersytetu w Białymstoku zapraszają na certyfikowane szkolenie popularyzatorskie pt. Efektywne wykładanie i popularyzacja nauki - problemy i rozwiązania dla nauczycieli akademickich oraz popularyzatorów nauki UwB.

Szkolenie poprowadzi dr Dawid Frąckowiak - chemik z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu – certyfikowany trener nauki. Od 20 lat zajmuje się popularyzacją nauki (wykłady, pokazy doświadczeń, współpraca z Naukowym Kołem Chemików Wydziału Chemii UAM), dydaktyką szkolną (współautorstwo podręczników) i akademicką (staże studenckie, konferencje) oraz promowaniem i wdrażaniem kompetencji miękkich dla naukowców (wystąpienia publiczne, przygotowywanie prezentacji, pisanie i redakcja tekstów naukowych, popularyzacja nauki w social mediach.

  • Kiedy: 7-8 grudnia 2024 r. (termin jest zależny od ilości zgłoszeń)
  • Gdzie: Kampus Uniwersytetu w Białymstoku
  • Link do zapisów aktywny do 1 grudnia 2024 r.: https://forms.gle/wLWZg8QTGhVd1wVg7
  • Udział w szkoleniu jest bezpłatny
  • Limit uczestników to 20 osób (decyduje kolejność zgłoszeń).

Serdecznie zachęcamy do zapisów!


logotypy UE

Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.

©2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.